Sajtfogások – Legelőtől a tányérig: Segal Viktor séf és Sándor Tamás bükki sajtmester 2018-ban megjelent könyve. Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig; minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudhatunk: a lágysajtoktól a félkemény és kemény sajtokon át a nemespenészes sajtokig. De nem csak sajt! Tanácsok a csodálatos friss alapanyagok – a tej, a túró, az író, az aludttej, a tejföl, a joghurtok, a sajtkrémek és más csemegék – felhasználásához. Sajtműhelyek és -manufaktúrák a legkülönbözőbb hazai régiókból. Különleges, hiánypótló gyűjtemény arról, hol tart ma a minőségi sajtgasztronómia Magyarországon. Nagy büszkeségünk, hogy a Kastélyosdombói Sajtműhely vezetője, Farkas Józsefné Gyöngyi is szerepel a könyvben, és az általa kikísérletezett félkemény és krémsajtokból szakemberek által kreált receptet is ki lehet próbálni.